Microsoft geeft gratis fotobewerker extra power

Microsoft neemt het gratis pakket Windows Live Essentials op de schop. Daarbij krijgen ook het fotobewerkingspakket Photo Gallery en het videomontageprogramma Movie Maker een upgrade. Photo Gallery beschikt voortaan over geavanceerde gezichts-herkenningstechnologie, een uitgebreid scala aan retoucheergereedschappen plus een functie om de meest geslaagde delen van een serie foto’s tot één perfect geheel samen te smelten. Handig bij een groepsportret waarop iemand nét even z’n ogen dicht heeft, of een architectuuropname die wordt ontsierd door een toevallige voorbijganger in beeld! Ook kun je voortaan je foto’s of video’s op nóg meer manieren delen via het web of de mail.

De nieuwe freeware komt nog deze maand beschikbaar. Hou dus de speciale site in de gaten! Trouwe XP-gebruikers hebben helaas het nakijken: om van de extraatjes te profiteren, heb je een computer nodig waar Vista of Windows 7 op draait.

Lees ook:World Photo Day 2016
Lees ook:Op de valreep: de laatste nieuwtjes van 2013
Lees ook:Toch Pentax full-frame reflex voor eind dit jaar?
Lees ook:Nieuw fotoformaat iOS 11: even oppassen!
Lees ook:Inschrijving Viewbook Visual Storytelling Grant geopend

0 reacties op “Microsoft geeft gratis fotobewerker extra power

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.