Firmware update voor Canon 5D Mark II

Canon kondigt een firmware update voor de EOS 5D Mark II aan die gebruikers in staat stelt om de belichting tijdens het opnemen van videobeelden handmatig te regelen. De nieuwe firmware kan vanaf heden worden gedownload van de website van Canon Nederland of rechtstreeks via http://web.canon.jp/imaging/eosd-e.html
Na de introductie van de EOS 5D Mark II in september 2008 heeft Canons Research and Development team naar aanleiding van gebruikersfeedback uitbreidingen ontwikkeld voor de videofunctionaliteit van de camera.

Om gebruikers van de EOS 5D Mark II nog betere videobeelden te laten maken, bevat de firmware update de volgende handmatige instellingen bij het opnemen van video:
• Selectie van diafragma
• ISO-snelheid: Auto, 100 – 6400 en H1
• Sluitertijd: 1/30e – 1/4000e seconde

De EOS 5D Mark II integreert functionaliteit voor full HD-movies in een high-end
21.1 Megapixel camera; en biedt fotojournalisten en nieuwsfotografen tal van nieuwe mogelijkheden. Sinds zijn introductie is de camera buitengewoon populair onder professionele fotografen uit uiteenlopende vakgebieden, van studio en huwelijk tot aan natuur en reizen. Na feedback van de gebruiker heeft Canon de functionaliteit voor professionele videogebruikers verbeterd en de mogelijkheden van de EOS 5D Mark II voor filmmakers en fotografen uitgebreid.

Lees ook:Nieuwe firmware voor Canon EOS 5D Mark II
Lees ook:Canon 500D: de eerste!
Lees ook:Nieuwe firmware voor Canon 5D Mark II
Lees ook:Nieuwe firmware voor EOS-1D Mark IV
Lees ook:Nieuwe firmware voor drie Canon camera’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.