Viewbook: niet gratis, wel mooi

© Website Viewbook

Een online Portfolio van je mooiste beelden: dat kan op velerlei manieren. Je kunt een website helemaal zelf bouwen, pagina’s in Lightroom maken, een Picasa webalbum maken, Flickr gebruiken, SmugMug of… Viewbook.

Viewbook oogt erg flexibel, gebruiksvriendelijk en ook mooi. De online dienst is niet gratis, maar de kosten zijn – zeker voor een beroepsfotograaf of hij/zij die dat wenst te worden – zeker te overzien. Op de website van Viewbook is het allemaal te lezen. Als je niet per maand maar per half jaar of heel jaar betaalt geniet je nog een financieel voordeeltje.

Het basistarief biedt de mogelijkheid om 1000 foto’s on line te laten zien. En dat is een boel beeld!

Viewbook is een Nederlands bedrijf, gevestigd in Rotterdam. Oprichters zijn de broers Swagerman: Rien, Alrik, Paul and Rudin, allemaal werkzaam in deze branche op het gebied van design, webontwikkeling en fotografie. Niet tevreden met de online beeldbanken besloten ze zelf iets dergelijks op te zetten.

In de komende maanden wordt gewerkt aan nieuwe functionaliteiten, zoals plug-ins voor Lightroom en Aperture.

Lees ook:Expositie winnaars Viewbook PhotoStory 2010
Lees ook:Vormgeving fotografie : online cursus Fotomuseum
Lees ook:Inschrijving Viewbook Visual Storytelling Grant geopend
Lees ook:Nederlands Fotomuseum heeft nieuwe website
Lees ook:Zoom.nl-website is vernieuwd

Eén reactie op “Viewbook: niet gratis, wel mooi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.