Camerazonnebril nu ook hier verkrijgbaar

De filmende zonnebril van Snap Inc., vooral bekend van de app Snapchat, is nu ook leverbaar in Nederland. De Spectacles neemt videoclips op van standaard 10 tot maximaal 30 seconden. Je hoeft geen telefoon meer op zak te hebben, want de clips kunnen naderhand worden overgezet, en de brillenkoker doet tevens dienst als mobiele lader. Een stap verder dan smartphonefotografie, aldus de makers. Mocht je nu denken dat voyeurs vanaf heden vrij spel hebben in de sauna, het zwembad en op het naaktstrand, dat valt gelukkig mee. Je moet namelijk op een knop op de bril drukken om op te nemen, en tijdens de opname geven lampjes aan dat je aan het filmen bent. Het wachten is alleen op iemand die de bril hackt…

De Snap Spectacles kosten 150 euro inclusief koker. Meer informatie op de website van de leverancier.

Lees ook:PENTAX OPTIO P80 : uitblinker in portretten
Lees ook:Snap Inc. (v/h Snapchat) lanceert filmende zonnebril
Lees ook:EOS-b nieuw instapmodel in EOS-serie?
Lees ook:Fotografie.blog op Facebook!
Lees ook:Blurb e-book nu ook interactief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.