Video’s maken en bewerken met je smartphone

De actuele smartphone is een manusje-van-alles, en wordt steeds vaker niet alleen als fotocamera maar ook als videocamera ingezet. Ook hier geldt dat filtertjes en andere apps je niet aan een Oscarnominatie kunnen helpen als het basismateriaal niet in orde is. Mobiele telecomprovider Simyo heeft op het Simyo Blog onder het motto ‘een goed begin is het halve werk’ een aantal tips op een rijtje gezet voor een beter eindresultaat. Die tips bestrijken zowel het filmen zelf – bijvoorbeeld tips om je smartphone stil te houden, want als de camera te veel beweegt, wordt de kijker zeeziek – als de montage, compleet met geïllustreerde besprekingen van slimme en simpele montage-apps. Als je trots bent op je zelfgemaakte video, kun je die meteen in één moeite door delen.

Lees ook:Tips voor vakantiefotografie met je smartphone
Lees ook:Slimme tips voor smartphonefotografie
Lees ook:Voor wie meer wil weten over smartphonefotografie
Lees ook:Tip van de week: AF-punten
Lees ook:Filmen met je fotocamera

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.