LG G6 smartphone met drie camera’s

Vaak moeten we in Nederland wachten op een nieuwe camera of telefoon die elders al eerder leverbaar is, maar met de LG G6 zijn we haantje-de-voorste in Europa. Dit nieuwe topmodel van LG is waterdicht en ondanks het forse QHD+-scherm gemaakt voor gebruik uit één hand. Er zijn twee 13-megapixelcamera’s, een met een standaard- en een met een supergroothoeklens, zodat je nooit meer hoeft te kiezen tussen te veel en te weinig op de foto. Daarnaast is er ook een ‘selfiecam’ met 5 megapixels. Je kunt ook vierkante foto’s maken voor Instagram & co; op het 18;9-scherm passen er precies twee naast elkaar. De LG G6 wordt begin volgende maand leverbaar in drie kleuren voor een losse verkoopprijs van 749 euro.

Lees ook:Panasonic G5 nóg sneller en gebruiksvriendelijker
Lees ook:Twee nieuwe instapreflexen van Canon
Lees ook:Canon geeft instapreflexen upgrade
Lees ook:Twee betaalbare (foto)printers van Canon
Lees ook:Gevoelig vijftal van Canon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.