Samsung blaast Galaxy Note7 af

Helemaal officieel is het nog niet, en op de Nederlandse website wordt-ie nog gewoon aangeprezen, maar diverse gezaghebbende bronnen in de gadgetwereld weten te melden dat de Samsung Galaxy Note7 smartphone, die deze week in Nederland op de markt had moeten komen, nooit de winkel haalt. Er waren eerder problemen met spontaan in brand vliegende accu’s, en ook een vervangende accu bleek geen soelaas te bieden. Dit werd waarschijnlijk in de hand gewerkt door de enorme accucapaciteit en de korte oplaadtijd, die op hun beurt weer nodig waren om de ware smartphonejunk op zijn/haar wenken te bedienen. Sneu voor gadgetliefhebbers én sneu voor Samsung, dat na z’n terugtrekking uit de camera-industrie goede sier probeerde te maken met de fotokwaliteiten van z’n smartphones. Ook de Note7 bood op dat gebied imposante specificaties, met onder meer een Prof-stand en een Dual Pixel-sensor voor betere prestaties bij weinig licht.

Lees ook:Samsung wint én verliest bij BesteProductAwards
Lees ook:Optrix tovert je iPhone om tot actiecam
Lees ook:Tip van de week: de zin van 50 megapixels
Lees ook:Kapt Samsung met de camera’s? Het vervolg
Lees ook:Profoto B1X: meer flitsen per accu en sterker instellicht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.