Nieuwe Epson A3+-fotoprinter voor thuis

Epson brengt volgende maand een nieuwe A3+-fotoprinter voor fotohobbyisten op de markt: de Expression Photo HD XP-15000. In vergelijking met de voorgaande modellen, de Photo 1400 en 1500W, springen de modernere uitvoering en interface (met lcd-schermpje) in het oog. Maar de grootste verandering is dat zich onder de kap een ander zeskleurensysteem bevindt, met in plaats van de traditionele tinten lichtcyaan en lichtmagenta ditmaal naast geel, magenta, cyaan en zwart ook grijze en rode inkt. Dit moet onder andere garant staan voor neutralere zwart-witprints, terwijl de Claria Photo HD-inkt goed moet zijn voor eeuwen levensduur. Uiteraard ontbreekt draadloze functionaliteit niet. De Epson Expression Photo HD XP-15000 krijgt een adviesprijs van 389 euro.

Lees ook:Canon goes Wi-Fi
Lees ook:Gewoon thuis printen in fotowinkel-kwaliteit
Lees ook:Foto’s printen – 2
Lees ook:Epson brengt betaalbare pigmentinktprinter uit
Lees ook:Tip van de week: print-weetjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.