Zelf foto’s printen voor iedereen

Er zit natuurlijk ook gezond eigenbelang bij, maar het blijft sympathiek dat ze bij Canon de (gelegenheid)fotograaf die ook af en toe een mooie foto wil printen niet vergeten. De PIXMA TS205 en TS305 zijn compacte printers voor een kleine prijs (39 resp. 49 euro) die behalve allerlei documenten ook foto’s kunnen printen. De twee cartridges kunnen desgewenst worden vervangen door XL-versies om kosten te sparen. Voor z’n meerprijs heeft de TS305 ook wifi en bluetooth aan boord, en met de Smartphone Capture & Copy-functie maak je er zelfs een geïmproviseerde scanner/kopieerapparaat van. Verkrijgbaar vanaf januari.

Lees ook:Gewoon thuis printen in fotowinkel-kwaliteit
Lees ook:Nieuwe SELPHY fotolab in meeneemformaat
Lees ook:Twee betaalbare (foto)printers van Canon
Lees ook:Foto’s printen – 2
Lees ook:Tip van de week: goedkoop duurkoop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.