Van een geprinte foto word je gelukkiger

Aldus Canon. Enig gezond eigenbelang is hier natuurlijk niet vreemd aan, aangezien Canon behalve digitale camera’s ook (foto)printers produceert. Maar het bedrijf heeft onderzoek laten doen onder ruim tienduizend Europeanen, onder wie meer dan tweeduizend Nederlanders, en twee van de drie ondervraagden blijken zich daadwerkelijk ‘gelukkiger’ te voelen bij het bekijken van fysieke foto’s. Nog daargelaten dat een ander daar niet zo snel narigheid mee kan uithalen op het wereldwijde web. Zo bezien is het jammer dat er tegenwoordig nog maar weinig foto’s geprint worden, en al bijna helemaal niet met de printer thuis. En daar wil Canon uiteraard best verandering in helpen brengen in deze donkere dagen…

Lees ook:Canon al tien jaar lang marktleider
Lees ook:Fujifilm verhoogt analoge prijzen
Lees ook:Geheugenkaart overleeft 10 jaar onder water
Lees ook:FOTOblogMOMENT
Lees ook:Opvolger EOS 60D in zicht

Eén reactie op “Van een geprinte foto word je gelukkiger

  1. Harry Stok

    Dat klopt inderdaad wel, een fotoboek of juist een grote print heeft op het algemeen een grotere effect.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.