Nieuwe SELPHY fotolab in meeneemformaat

Volgende maand wordt de Canon SELPHY CP1300 leverbaar: Canon’s nieuwste compacte fotoprinter. De CP1300 werkt met zogenaamde dye-sub-techniek en produceert foto’s van briefkaartformaat in minder dan 60 seconden. Die foto’s zijn bovendien bestand tegen vochtvlekken en vieze vingerafdrukken. Uiteraard is de printer uitgerust met een groot verstelbaar lcd-scherm en zowel wifi als een SD-kaartsleuf om vanaf je camera, je tablet en/of je smartphone simpel te kunnen printen op allerlei media en in diverse formaten (waaronder het vierkante ‘Instagram-formaat’). Dankzij de bescheiden afmetingen en de oplaadbare accu kan de printer bijna overal mee naartoe. De SELPHY CP1300 wordt verkrijgbaar in zwart, wit en roze en gaat 139 euro kosten.

Lees ook:Nieuwe Selphy printers van Canon
Lees ook:Nieuw instax-formaat: hip to be square
Lees ook:HEMA introduceert #mobileprint
Lees ook:Makkelijker printen vanaf je mobieltje
Lees ook:Gewoon thuis printen in fotowinkel-kwaliteit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.