Foto’s printen van anderhalve meter breed…

Uitgekeken op dat pietepeuterige all-in-one-fotoprintertje, en is een A3+-printer ook niet helemaal wat je zoekt? Dan zou je eens naar de Canon imagePROGRAF PRO-6000 kunnen kijken, zodra die rond 1 september leverbaar wordt. De PRO-6000, die de 6000S aflost, kan prints van maar liefst anderhalve meter (60 inch) breed produceren. Met papier op de rol behoren zelfs panoramaprints tot de mogelijkheden, en dat allemaal in absolute fotokwaliteit, mede dankzij de twaalf kleuren pigmentinkt.

Je moet er wel rekening mee houden dat de inkt er bijna per liter in gaat, en verder weegt de imagePROGRAF PRO-6000 compleet met standaard ruim 150 kilo en is-ie zo’n twee meter breed. O ja: de prijs nog… die zal minstens twaalf mille bedragen, en dat is vermoedelijk nog exclusief btw.

Lees ook:Tip van de week: print-weetjes
Lees ook:Twee betaalbare (foto)printers van Canon
Lees ook:Tip van de week: goedkoop duurkoop
Lees ook:Canon-printer met 12 soorten inkt
Lees ook:Canon vernieuwt PIXMA-printerlijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.