Simpel en goedkoop een fotoalbum met foto.editoo.nl

Tijdelijk 5 euro korting op je eerste bestelling!

Foto binnenwerk: Robbie Veldwijk – #macromania

We maken met z’n allen meer foto’s dan ooit, maar vaak raken die op den duur in de vergetelheid op je telefoon, op de harde schijf of in de cloud. Soms verlang je reikhalzend terug naar ‘ouderwetse’ fotoalbums, maar die zijn best prijzig. Om maar te zwijgen van de investering qua tijd. Dus in veel gevallen blijft het bij een goed voornemen.

Bij Editoo hebben ze daar iets op gevonden. Met foto.editoo.nl maak je een fotoalbum voor een habbekrats en in een mum van tijd. Je uploadt een zip-bestandje met maximaal 56 foto’s, en Editoo maakt daar dan in no time een fotoalbumpje van. De volgorde in de map bepaalt de volgorde in het album, en bij minder foto’s worden de blanco pagina’s gelinieerd voor notities. Desgewenst kun je ook korte bijschriften aanleveren. Het wat en hoe wordt simpel en beknopt uitgelegd op de website.

Het resultaat meet 14 bij 14 centimeter en ziet er, blijkens het opgestuurde voorbeeldalbum, gewoon pretentieloos goed uit. Zeker afgezet tegen de prijs, want die bedraagt een onwaarschijnlijk lage 10 euro voor TWEE identieke albums – inclusief verzendkosten. Voor twee albums erbij betaal je 7 euro extra. Leuk om bijvoorbeeld aan je reisgenoten cadeau te doen.

5 euro korting

Je zou zeggen dat het nauwelijks nóg goedkoper kan, maar wij mogen van foto.editoo.nl 5 euro korting op je eerste bestelling weggeven. Tot en met 31 december betaal je dus slechts 5 euro voor twee albums (of 12 euro voor vier) met deze kortingscode: fotografieblog2016. Tijd- of geldgebrek is dus geen excuus meer om dat fotoalbum te blijven uitstellen. Ook ideaal voor smartphonefotografen die eindelijk weer eens echte foto’s in handen willen hebben.

Lees ook:Je eigen fotoboek met Bookify
Lees ook:Het fotoalbum: razend populair
Lees ook:Gluren in andermans fotoalbums
Lees ook:Maak kennis met TicTacPhoto met 50% korting
Lees ook:Fotoalbum zoals jij het wenst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.