Twee betaalbare (foto)printers van Canon

Canon lanceert twee nieuwe all-in-ones voor de smallere beurs, die ook als A4-fotoprinter dienst kunnen doen. Een combinatie van dye- en pigmentinkt moet garant staan voor scherpe prints met sprankelende kleuren. Beide printers gebruiken slechts twee cartridges, één voor kleur en één voor zwart-wit, wat op de lange duur vaak duurder en minder milieuvriendelijk is aangezien de kleurencartridge moet worden vervangen zodra één kleur op is. Daar staat echter tegenover dat de cartridges ook in XL-uitvoering leverbaar zijn. Bovendien weet ik uit eigen ervaring met m’n antieke Canon-’noodfotoprinter’ dat die zelfs na maanden stilstand direct weer paraat is, terwijl m’n veel nieuwere en duurdere printer van dat andere merk zelfs na een paar weken vakantie al aan een grote schoonmaakbeurt (die óók inkt vreet) toe is wegens chronische constipatie.

De Pixma MG2550S moet volgens Canon Nederland 44 euro gaan kosten, terwijl de in verschillende kleurstellingen verkrijgbare MG3050 als voornaamste extra’s draadloze wififunctionaliteit en de optie om vierkante (Instagram-)prints te maken op speciaal papier biedt voor vijf euro extra

Lees ook:Tip van de week: goedkoop duurkoop
Lees ook:Canon-printer met 12 soorten inkt
Lees ook:Foto’s printen van anderhalve meter breed…
Lees ook:Nieuwe Epson A3+-fotoprinter voor thuis
Lees ook:Canon vernieuwt PIXMA-printerlijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.