Canon vernieuwt (foto)printerassortiment

Met een nieuwe lijn printers en all-in-ones komt Canon nog beter tegemoet aan de wensen van de hedendaagse hobbyfotograaf, met name op het gebied van draadloze mogelijkheden en integratie met de cloud. Zo zijn de nieuwe modellen voorzien van NFC (Near Field Communication) om simpel verbinding te maken met een ander draadloos apparaat. De hiernaast afgebeelde PIXMA MG7550 all-in-one is met z’n zes inktkleuren, aanraakscherm en vele aansluitmogelijkheden wellicht de beste keus voor de veeleisende hobbyist. De Canon PIXMA MG7550 komt in oktober op de markt voor een adviesprijs van 179 euro. Verder onder andere een nieuwe portable printer, de PIXMA iP110, en een tweetal scanners.

Lees ook:Canon-fotoprinter voor serieuze hobbyist
Lees ook:Canon vernieuwt PIXMA-printerlijn
Lees ook:Fotonieuws en nieuwtjes van de IFA (en Facebook)
Lees ook:Nieuwe Canon printers | met wifi
Lees ook:Canon goes Wi-Fi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.