Vroegboekkorting op vakantiefotoalbum

Bij de HEMA hebben ze een leuke kortingsactie met fotoalbums die we onze lezers niet willen onthouden. Het komt er in grote lijnen op neer dat je nu een tegoedbon koopt en die later ‘inwisselt’ voor een album – waarbij de korting kan oplopen tot 40 procent. Zeg maar iets soortgelijks als de acties met treinkaartjes en tickets voor dierentuinen. De waardebon moet je voor 13 juli kopen en voor 30 september besteden – bijvoorbeeld aan een album van je foto’s van de zomervakantie. De HEMA noemt het een ‘vroegboekkorting’: een leuke vondst.

De bon moet wel in één keer in z’n geheel worden besteed, en uiteraard wordt bij dit soort acties altijd rekening gehouden met een zeker percentage klanten dat z’n tegoed laat verlopen. En nu maar hopen dat de leverancier niet in z’n eentje voor de kosten van deze actie opdraait…

Lees ook:Fotoboek HEMA als beste getest
Lees ook:Doe mee aan het grootste familiealbum van Nederland!
Lees ook:Fotolijst op maat bij de HEMA
Lees ook:Oude HEMA-albumsoftware tijdelijk weer in de lucht
Lees ook:Wacom helpt beginnende beeldbewerkers ‘n handje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.