Makkelijker printen vanaf je mobieltje

Aangezien zowat iedereen tegenwoordig aan de tablet en/of de smartphone is, en je ook als ‘mobiele gebruiker’ wel eens wat wilt printen, heeft draadloos printen de toekomst. In principe hoeft dat geen probleem te zijn dankzij Wi-Fi, maar in de praktijk valt dit nog wel eens wat tegen. De Mopria Alliance wil het mobiele gebruikers zo makkelijk mogelijk maken. Canon heeft nu voor een achttal Mopria-gecertificeerde printers, waaronder de Pixma MG7150 all-in-one, een gratis firmware-upgrade uitgebracht, waarmee deze printers heel simpel verbinding kunnen maken met compatibele mobiele apparaten. Naast Canon doen ook onder andere Samsung en HP mee aan de Mopria Alliance – het is de bedoeling dat het aantal Mopria-gecertificeerde apparaten snel toeneemt.

Lees ook:Canon vernieuwt (foto)printerassortiment
Lees ook:Canon-fotoprinter voor serieuze hobbyist
Lees ook:Canon promotie wegens succes verlengd
Lees ook:Zelf foto’s printen voor iedereen
Lees ook:Nieuwe Canon printers | met wifi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.