Canon-fotoprinter voor serieuze hobbyist

Canon heeft de hobbyfotograaf die zelf z’n foto’s afdrukt gelukkig nog niet afgeschreven. Het merk introduceerde zojuist een vijftal nieuwe printers, waaronder de PIXMA iP8750: een kloeke A3+-printer met zes inktkleuren (waaronder grijs) en Wi-Fi. Met een adviesprijs van een kleine 350 euro is de iP8750 toch ruim honderd euro goedkoper dan de ‘professionele’ Pixma PRO-100, die overigens met een 8-kleurensysteem werkt. De andere modellen zijn interessanter voor regulier thuis- en thuiskantoorgebruik. De Canon PIXMA iP8750 moet volgende maand verkrijgbaar worden.

Lees ook:Canon vernieuwt PIXMA-printerlijn
Lees ook:Canon vernieuwt (foto)printerassortiment
Lees ook:Canon promotie wegens succes verlengd
Lees ook:Nieuwe Canon printers | met wifi
Lees ook:Canon-printer met 12 soorten inkt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.