Canon goes Wi-Fi

Canon heeft een hele reeks nieuwe producten voorgesteld, hoewel het in veel gevallen upgrades betreft van eerdere modellen. Daaronder de PowerShot G16 edelcompact, die in tegenstelling tot zijn voorganger is uitgerust met Wi-Fi. Ook zijn de AF-snelheid en de burstrate opgevoerd. Verder onder andere een STM-versie van de 55-250 mm telezoom – de stillere scherpstelmotor komt met name van pas bij het filmen. Plus een drietal nieuwe all-in-one fotoprinters die eveneens van Wi-Fi en uitgebreide cloud-functionaliteit zijn voorzien. Het topmodel, de Pixma MG7150, heeft een groot aanraakscherm en een aparte cartridge met grijze inkt voor perfecte zwart-witprints.

Lees ook:Nieuwe Epson A3+-fotoprinter voor thuis
Lees ook:Nikon D7500: D500 krijgt kleiner broertje
Lees ook:Canon-printer met 12 soorten inkt
Lees ook:Sony-nieuws voor iedere fotograaf
Lees ook:Trio nieuwe topobjectieven van Sony

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.