Instawall voor je mooiste Instagram-foto’s

Sommige Instagram-foto’s zijn ware kunstwerkjes, die eigenlijk een plaatsje verdienen aan de muur. Instawall maakt het mogelijk om je eigen collage te laten afdrukken, naar keus op duurzaam fine art fotopapier of op dibond aluminium. Instawalls zijn verkrijgbaar in verschillende formaten: van 40 bij 40 cm voor 9 foto’s tot 1 meter 10 in het vierkant: een oppervlak waarop je maar liefst 64 foto’s kwijt kunt. Je kunt ook kiezen voor een panoramaformaat Instawall. De gelijknamige website belooft eenzelfde gebruiksgemak als Instagram, en de prijzen beginnen bij 39 euro. Meer informatie vind je hier.

Lees ook:De grootste selfies ter wereld in Rotterdam
Lees ook:Eindelijk een fotoboek dat netjes open blijft liggen
Lees ook:Zoom.nl trakteert op enorme fototaart
Lees ook:Hoogspanningskabels op de foto? Ja!
Lees ook:Alles binnen handbereik met PlayMemories Online

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.