Je eigen fotoboek met Bookify

Introductiekorting voor blog.nl-lezers

Achter de computer een fotoalbum samenstellen kan een tijdrovende klus zijn. Met de nieuwe tool Bookify maakt Blurb het je een stuk makkelijker. Je hoeft geen software meer te downloaden en te installeren: alles gaat online. Ideaal voor bijvoorbeeld een bloemlezing uit je Flickr-galerie.

Ook het ‘plakwerk’ is simpel dankzij een reeks stijlen en lay-outs waaruit je kunt kiezen. Je plakt individuele foto’s snel op hun plaats dankzij ‘drag & drop’. En als het nóg simpeler moet, kies je voor AutoCreate. Uiteraard kun je altijd nog de onderlinge volgorde veranderen. Je hebt de keus uit diverse papiersoorten, -formaten en covers.

Bij de kassa kun je betalen met je creditcard of PayPal (omdat Blurb een Amerikaans bedrijf is, staat iDEAL – nog – niet op het menu). Wil je zelf een keer de proef op de som nemen? Als blog.nl-lezer krijg je tot 15 november 25 procent korting op je bestelling, tot een maximaal kortingsbedrag van 25 euro. Daarvoor ga je naar de Bookify-website en geef je bij je bestelling de code FOTOGRAFIEBOOKIFY (NB: hoofdlettergevoelig!) op. De actie geldt alleen voor eigengemaakte boeken, en maximaal één boek per persoon.

Lees ook:Blurb voor Facebook-fans
Lees ook:Blurb.NL in de lucht
Lees ook:Tip van de week: Photoshoppen met lagen
Lees ook:Maak kennis met TicTacPhoto met 50% korting
Lees ook:Simpel en goedkoop een fotoalbum met foto.editoo.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.