Herfstkleuren

Op weg naar de Fujifilm-bijeenkomst woensdag in Putten was het weer ook al zeer veranderlijk. Onderweg kwam ik deze onbemande pompoenenkraam tegen: klanten worden geacht zelf het verschuldigde bedrag in het potje achter te laten. Dat soort ‘zelfbedieningswinkels’ heb je niet (meer) in de Randstad… Nog nooit zo’n mooie verzameling pompoenen bij elkaar gezien, trouwens.

De bleke lucht is wat doorgedrukt (ook weer niet te veel vanwege de elektriciteitskabels) en de kleuren zijn extra herfstig gemaakt met de Colors of the Fall-preset van Luminar (in de groep Outdoor). Een wat warmere witbalans kan eveneens wonderen doen.

Lees ook:De eerste sneeuw
Lees ook:Tip 33| Witbalans: altijd instellen!
Lees ook:Analoog versus digitaal II
Lees ook:Tip van de week: herfst met een vleugje HDR
Lees ook:Tip van de week: winterlandschappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.