Het wordt weer wintertijd (en vroeger donker)

Vannacht, in de nacht van zaterdag op zondag, gaat de klok weer een uurtje terug. Dat levert één keer een uurtje langer uitslapen op, én niet vergeten de cameraklokken gelijk te zetten (ik vergeet het zelf ook altijd Een en ander betekent het dat het ‘s avonds eerder donker wordt, al staat daar tegenover dat het ‘s ochtends ook vroeger licht wordt – allemaal dingen om rekening mee te houden bij buitenfotografie, en niet alleen maar als je een zonsopkomst of zonsondergang wilt fotograferen.

Lees ook:Van zomer- naar wintertijd
Lees ook:Tip van de week: zomertijd
Lees ook:Tip van de week: knip- en plakwerk
Lees ook:Tip van de week: let op het licht
Lees ook:Zomertijd staat weer op de stoep

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.