Zilveren Camera-uitreiking live

Chris Keulen wint Zilveren Camera met serie

Vanavond om 8 uur wordt in Museum Hilversum de Canon Zilveren Camera 2017 uitgereikt door presentator Humberto Tan. Helaas kan niet iedere belangstellende de uitreiking bijwonen, maar daar hebben ze wat op gevonden. Het ANP verzorgt een livestream, zodat je achter je computer of tablet de prijsuitreiking kunt volgen. Klik vanavond op het plaatje om naar de betreffende pagina van de Zilveren Camera-website te gaan.

 

Update: na een “lange en intense discussie” over twee kandidaten kwam uiteindelijk Chris Keulen met zijn serie ‘Kwetsbare liefde’ als winnaar van de Zilveren Camera 2017 uit de bus. Selma van der Bijl won de Paul Peters Fotoprijs, terwijl de Prijs voor Storytelling ging naar Sanne de Wilde. Canon blijft ten minste de komende drie jaar hoofdsponsor. Later wellicht meer.

Lees ook:En de winnaar van de Zilveren Camera 2017 is…
Lees ook:Chris Rijksen wint Pride Photo Award 2012
Lees ook:Zilveren Camera (opnieuw) voor Eddy van Wessel
Lees ook:Canon Zilveren Camera 2016 voor Cigdem Yuksel
Lees ook:Fotonieuws van afgelopen week

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.