Sony RX0 Video Challenge

De Sony RX0 is een vreemde eend in de bijt in compactcameraland. Een piepklein maar serieus geprijsd cameraatje met een vaste groothoeklens, dat echter dingen kan die bijna geen andere camera kan, op plaatsen waar andere camera’s doorgaans niet kunnen komen. Alleen of in groepsverband.

Om te laten zien waartoe de RX0 allemaal in staat is, is Sony een Europese competitie gestart: de RX0 Video Challenge. Tot eind mei kun je je ideeën pitchen op de speciale website. Als je door de selectieprocedure komt, ontvang je de benodigde apparatuur in bruikleen om je project uit te voeren, dat vervolgens op de Sony Community-site en YouTube wordt gepubliceerd. Aan het eind van de rit staat voor de hoofdprijswinnaar een fraaie beloning klaar, in de vorm van een A7S II met zoomobjectief. Maar je kunt ook maandelijks je eigen RX0 in de wacht slepen met het grootste aantal unieke kijkers. Kortom: welke foto/videografen nemen de handschoen op?

Lees ook:Lomography Community Site in het nieuw
Lees ook:Nieuw home entertainment van Sony
Lees ook:Wordt Reisreporter [en win EOS 450D]
Lees ook:Groothoeklens met oogstrelende bokeh
Lees ook:Aan het werk met fotowedstrijd Panasonic

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.