Nog één maand inzenden voor Sony World Photography Awards

© Martin Schubert, Czech Republic. Open Competition, Street Photography, Sony World Photography Awards 2018

Wie nog wil meedingen naar een prijs in de 2018 Sony World Photography Awards, moet niet te lang wachten. Inzenden in de categorieën Open en Youth kan nog tot 4 januari; professionele deelnemers hebben een week langer de tijd. In maart respectievelijk april worden de winnaars bekendgemaakt.

De Sony World Photography Awards, waarvan dit de elfde editie is, zijn in relatief korte tijd uitgegroeid tot een van de meest spraakmakende fotowedstrijden ter wereld. Voor iedere fotograaf is wel een categorie van zijn of haar gading, deelname is gratis en de prijzenpot is als vanouds goed gevuld. Kijk op de website als je nog een gooi wilt doen naar eeuwige roem!

Lees ook:Wie is/wordt de beste fotograaf van Nederland?
Lees ook:Nog één maand inzenden voor SWPA 2017
Lees ook:Max van Son wint SWPA Netherlands National Award
Lees ook:Nederlander Roderik Henderson genomineerd voor Sony World Photography Award
Lees ook:Mirella Lukens wint National Award bij SWPA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.