Zilveren Camera 2017 vrijdag van start

Vanaf 1 december kun je weer inzenden voor de Zilveren Camera, of Canon Zilveren Camera zoals het beestje tegenwoordig heet. Je hebt de tijd tot 3 januari, en hou rekening met de bijzonder strenge voorschriften voor beeldbewerking – geen overbodige luxe in de fotojournalistiek in een tijd dat de alternatieve feiten over elkaar heen buitelen. Naast een nieuwe prijs voor storytelling komt er deze editie ook een Paul Peters Fotoprijs voor sociaal geëngageerde fotografie, ingesteld door de SP en vernoemd naar de onlangs overleden ‘huisfotograaf’, die wordt toegekend door een aparte, onafhankelijke jury.

Lees ook:Zilveren Camera-uitreiking live
Lees ook:Foam Paul Huf Award 2013 voor Onorato & Krebs
Lees ook:En de winnaar van de Zilveren Camera 2017 is…
Lees ook:Zilveren Camera: Koninginnedag natuurlijk
Lees ook:World Press Photo schept ruimte voor beeldbewerking

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.