National Geographic Junior Fotowedstrijd 2017 groot succes

Arthur Floren. Eerste prijs categorie Dier

De zevende editie van de National Geographic Junior Fotowedstrijd voor kinderen tussen 6 en 14 jaar was met 3000 inzendingen uit Nederland en Vlaanderen een groot succes. Onlangs werden de winnaars bekendgemaakt in Diergaarde Blijdorp in Rotterdam. In de categorie Dier ging de eerste prijs naar Arthur Floren uit Assebroek (België). Bij Landschap won Orfeo Agreda De Ro uit het Belgische Sint-Amandsberg, bij Reizen Nils Broekhof uit Haarlem en in de categorie Raar Maar Waar Jennifer Jayne Evans Koumbatis uit Rotterdam. Anna van de Straete uit het Belgische Maldegem won de publieksprijs. Behalve een publicatie in National Geographic Junior sleepten de winnaars ook nog een Canon-spiegelreflex in de wacht om hun prille talenten verder te ontwikkelen.

Lees ook:Winnaars National Geographic Junior Fotowedstrijd
Lees ook:Winnaars National Geographic Fotowedstrijd 2010
Lees ook:National Geographic Fotowedstrijd 2011 groot succes
Lees ook:National Geographic Fotowedstrijd 2017
Lees ook:Brian Yen wint National Geographic Photo Contest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.