InstaMeet en fotowedstrijd rond Groot Handelsgebouw

Foto: Antim Photography

In Rotterdam staat weer een InstaMeet annex fotowedstrijd voor fervente Instagrammers op het programma. Datum: zaterdag 9 december; locatie: het karakteristieke Groot Handelsgebouw, vanwege zijn architectuur én het uitzicht vanaf de beroemde dakterrassen een spectaculaire fotolocatie. De vier winnaars krijgen een ereplaats op de daaropvolgende mini-expositie in het Groot Handelsgebouw zelf. Meer informatie over deze door het Groot Handelsgebouw in samenwerking met Rottergram en InstaWalk010 georganiseerde InstaMeet annex fotowedstrijd vind je hier, waar je je tevens kunt aanmelden. Het aantal plaatsen is beperkt!

Lees ook:Maarten Walraven wint fotowedstrijd Hilton Rotterdam
Lees ook:InstaMeet + fotowedstrijd Hilton Rotterdam
Lees ook:Natuurfotograaf van het Jaar in aantocht
Lees ook:Rotterdam-Zuid in ander licht
Lees ook:HEMA houdt fotowedstrijd ‘Grootste Fotoalbum’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.