Het Perfecte Plaatje krijgt vervolg

Foto: William Rutten (www.williamrutten.com)

Altijd al benieuwd geweest hoe Gordon zich redt als fotograaf, onder het kritisch toeziend oog van professionals annex juryleden William Rutten en Cynthia Boll..? Dan is de tweede editie van het RTL 4-programma Het Perfecte Plaatje verplicht kijkvoer. Gordon neemt het bij deze gelegenheid op tegen onder anderen Vivian Reijs, Tygo Gernandt en Estelle Cruijff. Canon Nederland treedt wederom als hoofdsponsor op en voorziet de deelnemers van de benodigde apparatuur, en net als vorig jaar wordt de afvalrace bekroond met een expositie in Museum Hilversum, terwijl de winnaar een reportage mag schieten voor National Geographic Magazine. Op 24 oktober is de eerste uitzending.

Lees ook:Extra content en tips bij Het Perfecte Plaatje
Lees ook:Welke BN’er schiet Het Perfecte Plaatje?
Lees ook:Winnaar Foam Paul Huf Award exposeert
Lees ook:Estelle Cruijff wint 2e editie Het Perfecte Plaatje
Lees ook:Zilveren Camera-uitreiking live

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.