Wiki Loves Monuments fotowedstrijd weer van start

September is ook dit jaar weer Wiki Loves Monuments-maand. De grootste fotowedstrijd ter wereld, overigens een Nederlands idee, heeft tot doel zo veel mogelijk monumenten overal ter wereld beschikbaar te krijgen in beeld voor Wikipedia en Wikimedia Commons. Daarom ligt bij deze editie de nadruk op monumenten waarvan nog geen foto’s aanwezig zijn, of alleen foto’s die inmiddels verouderd dan wel van mindere kwaliteit zijn. Door in de septembermaand te uploaden via het speciale uploadformulier, ding je mee naar de prijzen. De foto’s hoeven niet in september gemaakt te zijn, maar moeten uiteraard wel zelfgemaakt zijn. Hier vind je meer informatie over Wiki Loves Monuments 2017, en hier de monumenten waarvan nog foto’s ontbreken.

Lees ook:Winnaars Wiki Loves Monuments-fotowedstrijd bekend
Lees ook:Fotografieworkshop ‘Wiki Takes Dudok’
Lees ook:Ruim 4000 inzendingen voor Wiki Loves Monuments NL
Lees ook:Fotowedstrijd Wiki Loves Monuments
Lees ook:Natuurfotowedstrijd van Wikipedia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.