Urban Photo Contest gewonnen door Chris van Diemen

Chris van Diemen – New Delhi

Anderhalve maand geleden schreven we over een online foto-expo annex fotowedstrijd georganiseerd door BRAND The Urban Agency. Men was op zoek naar foto’s die het complete verhaal van de stad vertellen, dus niet alleen de gebouwen, maar ook de bewoners. De oproep leverde zo’n 200 foto’s op, waarvan er 100 de eindstreep haalden. Er kan echter maar één winnaar zijn, en dat is bijgaande foto van Chris van Diemen, gemaakt in New Delhi (opklikken voor groter formaat). De sfeer is volgens de jury zó goed getroffen dat je het eten zowat kunt ruiken, en daarnaast wordt de bijna klassieke compositie geroemd. Chris wint een betaalde Urban Photo-opdracht. Rosa Stienstra eindigde op de tweede en Izo van Thiel op de derde plaats, beiden met een foto van Utrecht. Alle geselecteerde honderd foto’s zijn hier te zien.

Lees ook:Chris Rijksen wint Pride Photo Award 2012
Lees ook:Online expo en wedstrijd stadsfotografie
Lees ook:En de winnaar van de Zilveren Camera 2017 is…
Lees ook:Urban Girls in Arnemuiden
Lees ook:Foto’s van Lisa Holden & Jefferson Hayman bij Galerie Eduard Planting

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.