Foam Talent Call 2017 geopend

Jonge fotografen tussen de 18 en de 35 jaar kunnen vanaf heden weer een gooi wagen naar eeuwige roem via de Foam Talent Call. Uit de inzendingen worden zo’n twintig portfolio’s geselecteerd voor publicatie in het Talent Issue van Foam Magazine en een plaats op een reizende tentoonstelling, die dit jaar behalve Amsterdam ook Londen en New York aandoet. Je kunt tot 19 maart inzenden; de entry fee bedraagt 35 euro want roem heeft z’n prijs. Klik op de banner voor meer informatie.

Lees ook:Foam Talent Call 2018
Lees ook:Foam Talent 2016 op tournee
Lees ook:National Geographic Fotowedstrijd 2017
Lees ook:Foam Magazine presenteert Talent 2011
Lees ook:Haarlem na sluitertijd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.