‘Dare to be different’ thema modefotowedstrijd

Sacha Goossens (winnares Joke Veeze Award 2015): De Kinderen van Neptunus 2

Voor de derde keer kun je komend jaar meedingen naar de Joke Veeze Award voor jong modetalent (t/m 25 jaar). Voor de winnaar is een geldprijs van 3500 euro beschikbaar, toegekend door de Joke Veeze Foundation. Het thema van deze editie is ‘Dare to be different‘. Deelnemers moeten een serie van twee tot vijf modefoto’s insturen, met als de doelgroep (de lezers van) een avant-gardistisch modemagazine. Inzenden kan tot 31 maart; hier lees je meer over de voorwaarden. De prijsuitreiking vindt plaats tijdens het FotoFestival Naarden (20 mei t/m 18 juni), dat komend jaar ‘Right here, right now‘ als overkoepelend thema heeft. Het thema van de wedstrijdopdracht is een van de subthema’s. Tijdens het festival zullen ook de foto’s van alle genomineerden te zien zijn.

Lees ook:Modefotowedstrijd met als thema ‘Water’
Lees ook:Twee winnaars Joke Veeze Award 2017
Lees ook:Joke Veeze Award 2015 naar Sacha Goossens
Lees ook:Wedstrijd voor beginnende fotostylisten
Lees ook:Win de Frans Lanting Award met je mooiste natuurfoto

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.