World Press Photo schept ruimte voor beeldbewerking

Ook bij het gerenommeerde World Press Photo is het nodige te doen geweest over bewerkte foto’s en fotomanipulatie. Om die reden heeft de organisatie vorig jaar strengere regels voor beeldbewerking ingevoerd. Voor komend jaar slaat World Press Photo weer een iets andere koers in, door een aparte wedstrijdcategorie voor creatieve documentaire fotografie in te stellen, met vrijwel onbeperkte vrijheid op beeldbewerkingsgebied. Verder zal de Multimedia Contest voortaan Digital Storytelling Contest gaan heten, in lijn met recente ontwikkelingen op dit vlak. Op 1 december gaat de inzendtermijn voor de editie 2017 van start.

Lees ook:Vanaf 1 december inzenden voor World Press Photo 2018
Lees ook:Gratis multimediaworkshops World Press Photo Academy
Lees ook:Nieuwe website World Press Photo
Lees ook:World Press Photo strenger inzake Photoshoppen
Lees ook:Inzenden voor World Press Photo!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.