Nikon Photo Contest 2016-2017

De Nikon Photo Contest bestaat al sinds 1969, en is in die bijna halve eeuw uitgegroeid tot een van ‘s werelds grootste internationale fotowedstrijden. Je kunt in diverse categorieën werk insturen, waaronder de speciale jubilieumcategorie Nikon 100th Anniversary (in 2017 bestaat Nikon 100 jaar). Inzendingen voor laatstgenoemde categorie moeten met Nikon-apparatuur zijn gemaakt; in de overige categorieën zijn foto’s met alle denkbare apparatuur, inclusief smartphones, welkom. Zowel professionals als amateurs kunnen meedoen. Inzenden kan van 17 oktober tot 27 januari, en uiteraard is er een uitgebreid prijzenpakket voor de winnaars met onder andere Nikon D5-, D810- en D500-kits. Hier vind je alle benodigde informatie.

Lees ook:25 mille voor je zelfgemaakte fotoboek
Lees ook:Inzenden voor World Photography Awards 2013 kan nú!
Lees ook:World Press Photo Contest 2014 van start
Lees ook:Energie thema Nikon Photo Contest
Lees ook:Sony fotowedstrijd geopend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.