De Fotografie.blog.nl retrofotowedstrijd

Win een analoge Pentax MZ-6

Altijd al een analoge spiegelreflex (mét AF en andere moderne ongemakken) willen hebben…? Dan is nu MZ-6_retroje kans. Je kunt deze Pentax MZ-6 winnen in de retrofotowedstrijd, naar aanleiding van het bereiken van de 100 likes voor onze Facebookpagina. Het thema is dus retro, en hoe je dat thema invult, is aan jou. Het spreekt vanzelf dat je je foto digitaal moet insturen, maar scans van analoog mogen uiteraard ook. Wel moet je de foto zélf hebben gemaakt, dus geen kiekje dat je overgrootvader tijdens z’n verloving van je overgrootmoeder heeft laten fabriceren door een verre voorzaat van Koos Breukel. Fotobewerkingen zijn van harte welkom.

Medewerkers van Blog.nl en hun entourage zijn van deelname uitgesloten, en je kunt inzenden tot en met 8 oktober. Stuur je foto naar [email protected] onder vermelding van Retrofotowedstrijd en met in elk geval je naam en mailadres. Graag in jpeg-formaat en met een grootste maat tussen de 1000 en de 2500 pixels. Wie de pagina van Fotografie.blog.nl leuk vindt op Facebook (peildatum 8 oktober: de sluitingsdatum van de wedstrijd), mag maximaal twee foto’s insturen; alle anderen één. Voor alle duidelijkheid: op de jurering heeft dit verder geen enkele invloed – ik heb zelf niet eens Facebook, dat zegt denk ik genoeg ;-)

Lees ook:Vakantiefotowedstrijd!
Lees ook:Win een analoge Pentax-spiegelreflex met je retrofoto
Lees ook:Fotografie.blog op Facebook!
Lees ook:Renate Oskam wint retrofotowedstrijd
Lees ook:Fotowedstrijd: win je mooiste natuurfoto op hout!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.