Zilveren Camera en Canon samen verder

De toekomst van de Zilveren Camera, dé fotowedstrijd voor Nederlandse fotojournalisten, is ook de komende drie jaar gewaarborgd. Canon, sinds 2003 hoofdsponsor, heeft zich ook voor een nieuwe termijn van drie jaar aan de Zilveren Camera verbonden. Beide partijen willen hun samenwerking intensiveren om zowel de Zilveren Camera als de Nederlandse fotojournalistiek onder de aandacht te brengen van een nog groter publiek.

Maartje Berendsen, bestuurslid van Stichting De Zilveren Camera, tekent namens het bestuur samen met Hans Smittenaar, Marketing Director Consumer Imaging Group van Canon Nederland, de samenwerkingsovereenkomst. Foto: Berend Janssens

Lees ook:Joost van den Broek wint Zilveren Camera 2011
Lees ook:Taco Anema – Portretten van Nederlandse Besturen
Lees ook:Zilveren Camera-uitreiking live
Lees ook:Museum Hilversum eert Jeroen Oerlemans
Lees ook:P/f Professionele Fotografie 2010/1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.