En de winnaar van onze winterfotowedstrijd is…

Foto: Vincent van Kooten

Vincent van Kooten, met zijn foto van een gure winterdag in Rotterdam. Het was per saldo best nog moeilijk kiezen, omdat de in samenwerking met de Zweedse tassenfabrikant Thule georganiseerde wedstrijd in de rebound tientallen inzendingen opleverde van veelal hoge kwaliteit. Fotografie.blog. stelde een shortlist samen (wat op zich ook al geen sinecure was), waaruit de vertegenwoordiger van Thule de winnaar koos. Uiteindelijk gaf de doorslag dat deze foto zo goed bij het karakter van de Thule-tassen, gemaakt voor de urban photographer, paste: origineel, rauw en echt.

Dat kwam goed uit, want Vincent had indertijd bij zijn inzending – buiten het zicht van onze sponsor – laten weten dat hij de volgende keer graag met een Thule-tas op pad zou gaan om zijn spullen tegen dergelijke weersomstandigheden te beschermen. Die wens gaat dus binnenkort in vervulling: van harte gefeliciteerd!

Lees ook:Win een Thule-cameratas met je winterfoto!
Lees ook:Winterfotowedstrijd: inzendtermijn verlengd!
Lees ook:En de winnaar is …
Lees ook:De winnaars van de Before They Pass Away-winactie
Lees ook:Test Thule Covert DSLR Satchel – deel 2

Eén reactie op “En de winnaar van onze winterfotowedstrijd is…

  1. A van Kooten

    Fantastische foto Vincent.
    Mooi in zijn grijstonen en witten.
    En een prachtige compositie, gefeliciteerd met de prijs.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.