Win een groothoek/fisheye/macrolens voor je smartphone

Soms zou je willen dat je cameratelefoon over een verwisselbare lens beschikte. En met de 3-in-1 universele lens van Fotosnufjes.nl kán dat. In een handomdraai beschikt je smartphone, tablet of laptop over een macro-, een groothoek- en zelfs een fisheyelens. Normaal kost-ie 20 euro, maar je kunt er eentje helemaal gratis winnen in onze samen met Fotosnufjes.nl georganiseerde smartphone-fotowedstrijd. Stuur je meest originele smartphone-foto – een foto waarvan je zou denken: zoiets kun je nóóit met een smartphone maken – naar [email protected] onder vermelding van Smartphone-fotowedstrijd. Je kunt tot en met 28 juni inzenden.

Op Fotosnufjes.nl vind je trouwens nog veel meer leuke fotografie- en cameragadgets. En wie niet kan meedoen of niet in de prijzen valt niet getreurd, want we mogen alvast verklappen dat er bij de bekendmaking van de uitslag (rond 1 juli) voor al onze lezers een leuke kortingsactie in het verschiet ligt!

Lees ook:Niek Weistra winnaar smartphone-fotowedstrijd
Lees ook:HEMA introduceert #mobileprint
Lees ook:De Fotografie.blog.nl retrofotowedstrijd
Lees ook:Haarlem na sluitertijd
Lees ook:Vakantiefotowedstrijd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.