Pride Photo Award 2014 van start

Vanaf heden tot en met 13 juli kun je weer foto’s inzenden voor de jaarlijkse Pride Photo Award: een wedstrijd met seksuele en genderdiversiteit als onderwerp. Behalve voor het thema van 2014, Getting Closer, kun je ook meedingen in drie andere categorieën, waaronder een open categorie. De winnaars worden op 24 juli bekendgemaakt, en de prijsuitreiking vindt plaats op 29 augustus. Daarna worden de winnende foto’s geëxposeerd in de Oude Kerk in Amsterdam. De highlights van de editie 2013 zijn in juni te bewonderen op het Midzomergracht Festival in Utrecht, maar ook op de website via een virtuele expositie in de Oude Kerk.

Lees ook:Winnende foto’s Pride Photo Award in Oude Kerk
Lees ook:Hoogtepunten Pride Photo Award in Foam Café
Lees ook:World Press Photo: vrijdag de 13e…
Lees ook:Insiders versus Outsiders thema Pride Photo Award
Lees ook:PANL SONY Awards fotoexpositie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.