Natuurfotowedstrijd: wie wordt de winnaar..?

Breng je stem uit en bepaal welke finalist wint!

Onze in samenwerking met Photogifts.nl georganiseerde wedstrijd voor de mooiste natuurfoto zit erop. De winnaar krijgt zijn of haar mooiste foto op hout, ter waarde van 100 euro! Normaal stelt de redactie een shortlist op, en kiest de sponsor de uiteindelijke winnaar. Deze keer willen we het anders doen. Jullie als lezers van Fotografie.blog.nl bepalen de winnaar! Om de vaart erin te houden en de ‘Facebook-vervuiling’ een beetje te beperken, kan er tot aanstaande vrijdagmorgen 9 uur worden gestemd – en dubbele stemmen gelden niet. We kunnen dat allemaal zien – wat dat betreft, is Plasterk er niks bij

Het was nog best moeilijk om uit de vele inzendingen een top vijf samen te stellen. Naast technische kwaliteit en originaliteit speelde ook mee in hoeverre een bepaalde foto aan het thema voldeed, hoewel ik graag erken dat er over sommige afvallers te discussiëren valt. Hoe dan ook: dit zijn de vijf finalisten in alfabetische volgorde – stem op je favoriet en bepaal zo de uitslag!

Wie van deze vijf moet de Natuurfotowedstrijd winnen?

  • Anita Prins (40%)
  • Guus Janssen (20%)
  • Johan Ebbers (20%)
  • Kevin Knipping (20%)
  • Vincent Bouwman (0%)
Loading ... Loading ...
Foto: Anita Prins

 

Foto: Guus Janssen

 

Foto: Johan Ebbers

 

Foto: Kevin Knipping

 

Foto: Vincent Bouwman

 

Lees ook:Stem op je favoriete natuurfoto voor Publieksprijs WNF-Frans Lanting Photo Award
Lees ook:Winterse fotowedstrijden
Lees ook:5e editie Metro Photo Challenge
Lees ook:En de winnaar is …
Lees ook:AD lezersfoto

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.