Jóuw foto’s in Vrij Nederland…?

Wie zegt dat opiniebladen geen ruimte meer bieden aan fotoreportages en nieuw talent? In samenwerking met de FotografenFederatie biedt Vrij Nederland vier documentaire fotografen de kans op een doorbraak bij een groter publiek. Dien voor 15 oktober je voorstel voor een documentair beeldverhaal in (maximaal 700 woorden). Uit die voorstellen wordt door een jury een selectie gemaakt, die uitmondt in een viertal betaalde opdrachten – drie voor fotografen die al enkele jaren ervaring hebben, en een voor iemand die momenteel nog een vakopleiding volgt. De resultaten verschijnen volgend jaar in Vrij Nederland, en de maker van de beste productie komt in aanmerking voor een vervolgopdracht. Meer informatie vind je hier.

Lees ook:De OdysSea van Carl De Keyzer
Lees ook:Webportfolio voor creatieve professionals
Lees ook:Aanraakscherm: onbekend maakt onbemind..?
Lees ook:Fotozine OTOF wil online inspiratiebron zijn
Lees ook:Amsterdam, Stad op de Schop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.