Photo Academy Award publieksprijs

De genomineerden voor de Photo Academy Award 2013, een wedstrijd voor nieuw fotografisch talent, zijn bekend. De jury koos uit 141 inzenders afkomstig van 21 fotografieopleidingen in Nederland en België 26 genomineerden in een of meer categorieën. Een van deze categorieën is de publieksprijs, en meestemmen over wie de winnaar wordt kan vanaf nu via de website van de organisatie. Tot en met 28 augustus kun je je stem uitbrengen; de uitslag wordt op 19 september bekendgemaakt in Fotomuseum Den Haag. De Photo Academy Award is een initiatief van de Fotoacademie.

Lees ook:Pride Photo Award 2014 van start
Lees ook:Uitslagen SWPA 2015 jeugd en ‘amateurs’ bekend
Lees ook:World Press Photo Contest 2014 van start
Lees ook:Inzending Zilveren Camera 2012 van start
Lees ook:Sony World Photography Awards 2010: zeven x NL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.