Wedstrijd voor beginnende fotostylisten

De Akademie Vogue Award Fotostyling is in Nederland de enige wedstrijd op het gebied van fotostyling. De tweede editie van deze tweejaarlijkse wedstrijd, georganiseerd door Akademie Vogue en het FotoFestival Naarden, ging zojuist van start. Studenten van fotoacademies, fotografie- en kunstopleidingen kunnen meedoen, evenals afgestudeerden die maximaal drie jaar werkzaam zijn in het vak. Zowel fotografen, fotostylisten als duo’s zijn welkom.

Deelnemen kan tot 1 april, en de twintig beste inzendingen zullen te zien zijn tijdens het FotoFestival Naarden, van 18 mei tot en met 23 juni. Op 25 mei vindt de prijsuitreiking plaats. De eerste prijs bedraagt 3000 euro, terwijl de tweedeprijswinnaar nog altijd 1000 euro ontvangt. Om mee te dingen, moeten deelnemers twee foto’s maken voor het fictieve kunstboek Ground-breaking Fairytales. Voor meer informatie kun je terecht bij Akademie Vogue.

Lees ook:Danielle Lambinon wint Akademie Vogue Award
Lees ook:Modefotowedstrijd met als thema ‘Water’
Lees ook:Twee winnaars Joke Veeze Award 2017
Lees ook:Early Bird-korting FotoFestival Naarden
Lees ook:‘Dare to be different’ thema modefotowedstrijd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.