Inzending Zilveren Camera 2012 van start

Vanaf zaterdagmorgen 10 uur tot middernacht 31 december kun je weer inzenden voor de Zilveren Camera. De website en de inlogmodule zijn vernieuwd, dus ook trouwe inzenders zullen zich opnieuw moeten aanmelden.

De genomineerde foto’s zijn vanaf 9 januari te zien op de website van de organisatie, en de prijsuitreiking vindt plaats op 20 januari in het Fotomuseum Den Haag. De hoofdprijswinnaar ontvangt de bekende ‘wisselcamera’ plus 2500 euro. Voor meer informatie en om mee te doen klik je hier.

Lees ook:Genomineerden Zilveren Camera 2013 bekend
Lees ook:Fotowedstrijd Magisch Maastricht
Lees ook:Zilveren Camera: 18 januari!
Lees ook:Joost van den Broek wint Zilveren Camera 2011
Lees ook:Nederlands Fotomuseum heeft nieuwe website

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.