Winnaars grootste fotowedstrijd ter wereld bekend

Met ruim 350.000 inzendingen van 15.000 deelnemers is Wiki Loves Monuments de grootste fotowedstrijd ter wereld. De winnaars van de Nederlandse editie (waarmee het allemaal begon) zijn nu bekend. Frederik Balhuizen won de prijs voor de beste foto met zijn opname van de Oostelijke brug van de Hortusvijver in Amsterdam. In de categorie Documentaireseries won Wobbe Bouma (alias Uberprutser) met zijn serie over de poldermolen Goliath bij Eemshaven, terwijl Peter van der Wielen met 625 monumenten goed was voor de eerste prijs in de categorie Kwantiteit. De tien beste foto’s doen ook meer aan de internationale competitie – de winnaars daarvan worden in december bekendgemaakt.

Lees ook:Winnaars Wiki Loves Monuments-fotowedstrijd bekend
Lees ook:Ruim 4000 inzendingen voor Wiki Loves Monuments NL
Lees ook:AD maakt winnaars fotowedstrijd bekend
Lees ook:Marsel van Oosten Nature Photographer of the Year
Lees ook:DPReview kiest beste camera’s van 2015

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.