Fotowedstrijd Children’s Eyes On Earth

Nog meer fotowedstrijden: jonge fotografen van maximaal 17 jaar oud kunnen nog tot 15 september meedoen aan The Children’s Eyes On Earth Youth Photography Contest. Dit is een platform voor jongeren om hun blik op de wereld te laten zien, én om ze bewuster te maken van het milieu en andere zaken die van belang zijn voor hun eigen toekomst.

Voor de deelnemers staat een mooi prijzenpakket klaar. Zo krijgt de hoofdprijswinnaar een spiegelreflexcamera, een laptop en een fotoprinter. Bovendien wacht de winnaars een reis naar Bakoe in Azerbeidzjan, waar eind oktober het gelijknamige fotofestival en de bijbehorende tentoonstelling plaatsvinden. Aldaar krijgen ze bovendien een exclusieve workshop van de wereldberoemde National Geographic-fotograaf Reza. Meer informatie vind je hier.

Lees ook:Nespresso fotowedstrijd: Deel jouw blik op de wereld
Lees ook:National Geographic Junior Fotowedstrijd 2017 groot succes
Lees ook:Nationale en Open Competition winnaars SWPA 2017
Lees ook:Winnaars National Geographic Junior Fotowedstrijd
Lees ook:FOTOrondreis Amerika!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.