Joost van den Broek wint Zilveren Camera 2011

Zojuist vond in Den Haag de prijsuitreiking plaats van de Zilveren Camera 2011. De ultieme huldeblijk voor Nederlandse fotojournalisten werd dit jaar uitgereikt aan Joost van den Broek, voor zijn foto van het door bezorgde omwonenden belaagde huis van de penningmeester van pedofielenvereniging Martijn. Zoals het een goed fotojournalist betaamt, stond Van den Broek tussen de mensen, maar toch op gepaste afstand, tekent het juryrapport aan.

Annaleen Louwes won de Nationale Portretprijs, terwijl de Canon Prijs naar Jeroen Toirkens ging. Joost van den Broek won ook nog drie prijzen in de afzonderlijke categorieën, terwijl onder anderen ook Koen van Weel (tweemaal in de categorie Sport met zijn foto’s van de Tour de France) en Carla Kogelman in de prijzen vielen. Meer informatie over alle prijswinnaars op de website van de organisatie.

Lees ook:Eddy van Wessel wint Zilveren Camera
Lees ook:Zilveren Camera nominaties bekend
Lees ook:Genomineerden Zilveren Camera 2013 bekend
Lees ook:Nominaties Zilveren Camera 2012
Lees ook:Online platform voor beroepsfotografen

Eén reactie op “Joost van den Broek wint Zilveren Camera 2011

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.