En de winnaar is …

Onze vakantiefotowedstrijd in samenwerking met online kaartenservice Kaartje2go was een groot succes. Er kwamen vele tientallen inzendingen binnen, waarvan we er helaas een paar hebben moeten diskwalificeren (te laat binnen, geen verband met het thema of andere ‘overtredingen’).

Met al die mooie foto’s was het best nog even puzzelen om een winnaar aan te wijzen. Maar in overleg met onze sponsor kwam uiteindelijk onderstaande foto van Ferry van Genderen uit de bus. Ferry vereeuwigde zijn vijfjarige zoontje in het zwembad met een waterdichte compactcamera: het beste bewijs dat je niet naar exotische oorden hoeft om met mooie vakantiefoto’s thuis te komen!

De winnaar ontvangt binnenkort zijn welverdiende prijs. Alle andere deelnemers worden bedankt: jullie inzendingen worden ‘vernietigd’, zodat jullie niet bang hoeven te zijn dat ze buiten jullie medeweten voor andere doeleinden worden gebruikt.

Lees ook:Ruim 4000 inzendingen voor Wiki Loves Monuments NL
Lees ook:Winnaars Vakantiefotowedstrijd bekend!
Lees ook:Natuurfotowedstrijd: wie wordt de winnaar..?
Lees ook:Laatste kans op gratis telefoonhoesje
Lees ook:Gert-Jan Rodenboog wint eerste CEWE Photo Awards

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.